Monday 14 December 2009

La Laanta- the paradise

Ja, detta är helt klart number one! Jag förstår verkligen att detta ställe är fullbokat hela säsongen. Underbar strand, härlig infinity-pool, fantastiska bungalows vid stranden, god mat och supermysig personal som alla är lite åt det feminina hållet. Vi har nu varit här en vecka och börjar inse att vår långa resa går mot sitt slut.

Vår härliga infinitypool Utsikten från vår terass

Tyvärr har denna vecka inte varit helt 100 eftersom Patrik till en början var sjuk i en mastodontförkylning. Självklart åkte sen Emma på den och har haft feber i 3 dagar, hostat och snuvat. Ikväll skulle vi fira vår sista kväll här och att Emma är feberfri. Vi beställde in massa god mat och vin. Vi blev avbrutna av att Emma vaknade och var tokledsen. Hon somnade först efter en ipren. Antagligen har en öroninflammation kommit som ett brev på posten efter förkylningen. Ett litet besök till DR Salarin imorgon kanske? Emma kämpade dock på bra ikväll och spelade boll på stranden med pappa och hennes tyska kompis Felix.

Felix och Emma spelar boll

Fotboll i solnedgång med pappa

Underbart i solnedgång

En kväll stötte vi faktiskt ihop med Johanna och Max. Jättekul att äta middag med er! Det blev Mai Thai-drink och grillad fisk. Inte helt fel. Roligt att vi råkade vara på samma strand vid samma tid. Imorgon bär det av norrut igen. Där ska vi bo i 14 dagar innan vi åker hemåt igen. Känns tråkigt att det börjar närma sig sitt slut. Nu har vi bara en “svenssonsemester” kvar. När vi kommer hem är det nyårsfirande som gäller. Fest?????

Terassen i solnedgång

1 comment:

  1. Vilken härlig bild på Emma när hon spelar fotboll! Här hemma är det snöbollar som gäller och Bella älskar sin nya PULKA! Den kan Emma på prova på när ni kommer hem.
    Kram Kram från Cederwall/Frizzo. Ps Tack för julkortet.

    ReplyDelete