Friday 20 November 2009

Bor i hus med familj

I snart en vecka har vi nu bott i ett hus på Southern Lanta Resort med syrran Petra, lille Emil och Patriks mamma Yvonne. Det är så mysigt att de är här. Mamma och Bengt bor på ett hotell inte långt härifrån.

Emil och Emma i solnedgång

Nu börjar det närma sig den stora dagen. Imorgon ska vi träffa vår bröllopskoordinator för att gå igenom detaljerna. Just nu är det mulet och ganska mycket regn om dagarna så vi är lite oroliga för hur det ska gå med giftermålet på stranden. Det blir ju inte bättre av att Patrik ligger däckad i någon magåkomma. Jag håller tummarna för att det blir bättre så bröllopet blir av som tänkt…

Nationalpark

Idag har vi varit på utflykt till nationalparken. Supervackert! Det blev lite spänning i bilen då vi skulle åka ner för en lerig, dålig väg. Vi slirade rätt rejält och bilen åkte in i en annan bil längre ner. Mamma satt med hjärtat i halsgropen. Apor fanns det gott om och Emma och Emil tyckte nog att de var märkliga varelser.

Apa i nationalpark

Kläderna inför måndag är uppsydda och klara. Vi blev nöjda båda två efter en hel del “fitting”. Inte klokt vad billigt. Patrik med sina långa aparmar får ju perfekta skjortor här nere för mindre än 200 kr st. Det blir nog en del uppsydda innan vi åker hem. Nästa avsnitt i bloggen blir om bröllopet (om inte Patrik är för dålig så vi måste skjuta på det….håll tummarna!)

Jag och Emma i nationalparken

No comments:

Post a Comment