Friday 13 November 2009

Relax Bay

Ja, underbarare ställe får man leta efter. Det är supersoft här. En egen strand, supergod mat, schyssta bungalows vid stranden och cool after beach bar. Alla tre stormtrivs. Det är fullbokat här ända in på vårterminen och det kan vi nog förstå varför.

IMG_0276_1

Idag har vi gjort vårt första besök till doktorn. Undrade just när det skulle komma. Emma har fått svinkoppor. Vi har fått utskrivet antibiotika men vad vi vet så läker det ofta ut av sig själv så vi är skeptiska till att ge henne det. Åsikter någon? Lite jobbigt att doktorn avrådde Emma från att bada. Hur ska man då klara av värmen här? Vi införskaffade en badbalja idag, kanske lite bättre än havs- och poolbad, får se om det hjälper.

IMG_0262

Ja, vi har skådat en orm idag, detta är huset brevid vårt. De har tre stycken ormar här på området. Ja, förutom ormarna är stället vår favorit hittils. Hela familjen diggar afterbeachen starkt med lite gungande musik, kall öl och solnedgång. Nu relaxar vi vidare på Relax Bay.

DSC00968

3 comments:

  1. Hej
    Vilken fin blogg ni har. Snubblade in på den av en slump. Kul att se dig Patrik efter så många år. Sist vi sågs tror jag att du tog studenten... Svinkoppor får man bort genom att tvätta med tvål och vatten OFTA. Man ska skrubba ordentligt för att få bort skorporna. Antibakteriell salva funkar också. Man bör tvätta handdukar och sängkläder ofta. Separat handduk för lilltjejen. Hoppas att ni får en skön semester och grattis til den stundande vigseln.
    /Barbro (Patriks kusin)

    ReplyDelete
  2. Underbar bild med Patrik och Emma i relaxstolarna! Hoppas att det är bättre nu med kopporna. Fucidinsalvan är bakterierna resistenta mot så hoppas inte att ni använder den.
    Och det drar ihop sig inför bröllopet! Önskar så att vi kunde vara där.. :)
    /Jessika

    ReplyDelete
  3. Kul att du hittade hit Barbro, det var verkligen länge sedan. Hoppas att är bra. Tack för tipsen om svinkopporna, de är nästan borta nu. Penicillin och regelbunden tvättning gjorde susen.

    ReplyDelete